Naudan jauhelihassa (mahdollisimman vähärasvaista!) ollaan meillä siirrytty kokonaan raakana tarjoilemiseen, ja ainakin meidän hurja EP Dino pitää siitä todella paljon. Raaka liha pilaantuu hyvin nopeasti, joten se pitää mahdollisimman pian oston jälkeen pakastaa. Könttinä jos pakastaa niin itku tulee kun siitä koittaa vuolla annoksia
joten meillä käytetään täältä palstalta bongattua ideaa (ehkä Ramseksen Maijan?): lihaa noin 400g pakastepussiin, kaulitaan tasaiseksi reilun sentin paksuiseksi levyksi ja sitten jollakin 'aseella' ruudutetaan se levy, meillä käytetään pitkää tylsää veistä, pitsaleikkurikin käy. On tosi kätevä taittaa siitä aina yksi pala annokseen.
Kanan filesuikaleet meillä paistetaan teflonilla ja pakastetaan, samoin kaikki purkkiötökät. Joskus Tiimarista löysin käteviä pikkurasioita, joihin mahtuu juuri sopivasti isomman Exoterrapurkin sisältö. Pienempiä ötökkäpurkkeja tyhjennän yleensä kaksi yhteen rasiaan, siis eri sortteja tietty.
Eikä sovi unohtaa elävää ravintoa, ainakin jauhikset ja jättikset ovat helppoa ja herkullista sapuskaa. Ne tarjoillaan meillä aina elävinä. Jättislaatikossa on yleensä hieman yökkö haju, mutta itse olen päässyt siitä eroon tarjoilemalla loirojen ravinnoksi yrttejä silloin tällöin. Meillä jättikset tuoksuvat basilikalle ja sitruunamelissalle, eikä Dinoa ole asia haitannut yhtään