Sivu 1/2

kaikki siilistit siileilleen kokkaamaan.

ViestiLähetetty: 06 Marras 2007, 11:32
Kirjoittaja Aurora
eli tänne voi laittaa reseptejä joita sitten voi siileilleen kokata tässä muutama omani:
siilin gourmee kasvissalaatti
tarvikkeet: lusikka kuppi raastinrauta ainekset: porkkanaa kurkkua paprikaa ja matoja
raasta porkkana leikkaa kurkku ja paprika ja laita ainekset kuppiin, sekoita lisää madot. Tarjoile heti tämä resepti on helppo ja suhu tykkäsi

ViestiLähetetty: 06 Marras 2007, 11:35
Kirjoittaja Marianne
Söikö Suhu kurkut ja paprikat :D

ViestiLähetetty: 06 Marras 2007, 15:44
Kirjoittaja Aurora
joo=D kurkku on yks suhun lempiruokia=)

ViestiLähetetty: 06 Marras 2007, 22:35
Kirjoittaja Memma
Meillä Ares syö jopa appelsiinia ja salaattia. Mutta herra onkin pöhkö erityistapaus. :D

ViestiLähetetty: 07 Marras 2007, 23:43
Kirjoittaja Natsuko
Herneet on kova hitti. Niitä menis vaikka kuinka paljon (vaikken ny hirveillä määrillä ole kokeillut).

ViestiLähetetty: 08 Marras 2007, 09:27
Kirjoittaja Anitta2
Herne-maissi-paprika-seoksesta menee kyllä kaikki. Raejuusto on pienten herkkua.

ViestiLähetetty: 08 Marras 2007, 10:41
Kirjoittaja Katinka
Minä kokkaan Patelle sapuskaa sekoittamalla paistettua jauhelihaa ja herne-maissi-paprikaa. Se noukkii taitavasti kaikki jauhelihat ja vihannekset jättää syömättä. Muska sen sijaan syö kyllä vihanneksetkin.

ViestiLähetetty: 08 Marras 2007, 14:28
Kirjoittaja Marianne
Meillä ei kyllä rehuihin kosketa :D

ViestiLähetetty: 09 Marras 2007, 16:59
Kirjoittaja Aurora
tässä Anitta2 ja muillekin raejuustoherkkuja:)

Raejuustoinen makuelämys tarvikkeet: lusikka veitsi kippo perunamuusinuija ainekset: pähkinöitä, raejuustoa, ruishiutaleita, muutama mato, sekä siilisi lempimössöä

Tee raejuustosta pohja. Ripota raejuuston päälle ruishiutaleita ja ruishiutaleiden päälle pähkinät, jotka on murskattu perunamuuusinuijalla. Valut mössö päällimmäiseksi. Aseta madot sydämen muotoon (jos haluat) koko makuelämyksen päälle ja valmista
tuli!

Raejuustolätty Suhun tapaan tarvikkeet: kippo, lusikka, perunamuusinuija,veitsi ainekset: paprikaa, raejuustoa, pähkinää

Tee raejuustosta pohja. Paloittele paprika ja laita palat kippoon. Murskaa pähkinät perunamuusinuijalla, lisää muruset kippoon ja litistä koko kakku lätyksi niin että se on mahdollisimman litteä. Tarjoile heti! Anna siilisi nauttia:)

ViestiLähetetty: 11 Marras 2007, 15:52
Kirjoittaja Aurora
onko kukaan kokeillu reseptejä?=)

ViestiLähetetty: 11 Marras 2007, 16:37
Kirjoittaja Aurora
Tässä lisää reseptejä Memma jos kerran siellä tykätään appelsiineistä niin tässä yksi resepti ja pari muutakin eli siilin makeannälkään

Appelsiinitorttu tarvikkeet:lusikka, veitsi, kippo, perunamuusinuija ainekset: pähkinää, muutama pala appelsiinia, banaania, muutama sirkka

Pilko banaani ja liiskaa se mössöksi, siinä on tortun pohja. Viipaloi appelsiinin palat pieniksi ja aseta ne banaanin päälle. Murskaa pähkinät perunamuusinuijalla. Levitä pähkinänmurut tortun päälle. Laita muutama sirkka jonoon tortun päälle ja näin torttu on valmis. päästä siilisi herkuttelemaan. Ja tässä on kasvissyöjäsiileille sopiva herkku

Kasviskakkua ala Suhu tarvikkeet: lautanen, lusikka, raastin rauta, veitsi, kippo, leikkuulauta ainekset kurkku, porkkana, muutama mato

Raasta porkkana ja lusikoi se kippoon tasoita tiiviiksi. Pilko kurkku pieniksi palasiksi, lusikoi kippoon ja tasoita tiiviiksi. Raasta vielä lisää
porkkanaa, lusikoi kippoon ja tasoita tiiviiksi. Aseta lautanen kipon päälle, kiepauta kakku lautaselle. Lisää muutama mato.

ViestiLähetetty: 11 Marras 2007, 20:48
Kirjoittaja Soili
Täytyy myöntää, että en ole innokas kokeilemaan uusia reseptejä, koska Äijä rakastaa mahdollisimman tylsää ja ennustettavaa ruokaa kuten: hyönteisiä yhdistettynä jauhelihaan, hernemaissipaprikaan ja raejuustoon joskus vitamiineilla höystettynä.

Paprikat jätetään luonnollisesti lautaselle.

ViestiLähetetty: 11 Marras 2007, 23:45
Kirjoittaja nande
Ihania nuo Auroran siiliruokareseptit :) Itse vaan oon niin laiska väsäämään...

ViestiLähetetty: 12 Marras 2007, 16:56
Kirjoittaja Ruuti
Meillä maistuu jauhelihakeitto:

Keitetään jauheliha (nautaa tai kalkkunaa) lusikoidaan lautaselle keitinliemen kanssa ja lisätään esim. raastettua luomuporkkanaa tai luomupunajuurta. Jos on lihapäivä, niin pakastettuja tai kuivattuja sirkkoja. Myös kypsennettyä naurista voi kokeilla.

Voilà!

P.s. Punajuuren kanssa sitten suosittelen tarkkuutta nitriittien takia, sen vuoksi luomua. Meillä maistuu ihan raakaraasteena. Voi hyvin myös pakastaa.

ViestiLähetetty: 04 Joulu 2007, 16:40
Kirjoittaja Suolahden Pampula
Aurora minkä ikänen muuten oot?+