Sivu 1/1

Kana kysymys

ViestiLähetetty: 14 Syys 2009, 22:23
Kirjoittaja Dani
Rupesin tässä miettimään, että olisiko järkevämpää keittää kana ensin ja pakastaa se sitten, ettei aina tarttisi sitä pientä määrää sulattaa ja keittää ?

ViestiLähetetty: 14 Syys 2009, 22:37
Kirjoittaja Marianne
Ensin keitä /paista, sit pakkaseen :D jA kantsii pakastaakin pikkusina erinä esim. jääpalamuotissa, tai minigrip-pusseissa.

ViestiLähetetty: 14 Syys 2009, 22:37
Kirjoittaja Tapis
Juu.
Mä viimeksi tänään pilkoin kanan fileen palasiksi. Keitin ne kattilassa ja pistin pakastepussiin. Sieltä sitten on helppo ottaa muutama kana pala siileille sulamaan. Saman teen jauhelihalle. Keitän, pussiin ja pakkaseen. Vaivatonta ja saa pussillisen aina kerralla tehtyä.

ViestiLähetetty: 15 Syys 2009, 01:31
Kirjoittaja Dani
Kiitos paljon....näin meinasinkin :)