Kirjoittaja Kikke » 04 Touko 2005, 19:23
Tästä jauheliha asiasta on keskusteltu usein aikaisemminkin. Tähän ei oikeastaan ole oikeaa eikä väärää vastausta, kukin tyylillään.
<br>Itse en kuitenkaan syötä siileilleni raakaa jauhelihaa vaan se on ehdottomasti kypsennettyä.
<br>Tässä pari linkkiä, jotka aiheesta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti lukea.
<br>
<br><a href="http://www.suomensiiliyhdistys.fi/forum17/index.php?action=vthread&forum=5&topic=1614&page=0
" target="_new">http://www.suomensiiliyhdistys.fi/forum17/index.php?action=vthread&for um=5&topic=1614&page=0
</a><br>
<br><a href="http://www.suomensiiliyhdistys.fi/forum17/index.php?action=vthread&forum=4&topic=818&page=0#28" target="_new">http://www.suomensiiliyhdistys.fi/forum17/index.php?action=vthread&for um=4&topic=818&page=0#28</a>