Kirjoittaja Fauron » 02 Huhti 2004, 12:00
Esittelen siis meidän perheemme, joka ei ikuna kuuna milloinkaan ostanut lihaa kaupasta (ennen kuin muutin tänne lannan puolelle). Ja vaikka navetta onkin pihalla, niin lihat siitä lähti atrian tehtaalle (eihän se maistukaan millekään riistaan verrattuna). Meillä käydään joka syksy pöystin pyydössä, eli metsästetään pari vuotias usorporo ja tietenkin erotuksista tuodaan aina tappokarsinasta lihaa (lapsena, siis <5v, oli kauheaa ku oli kymmenittäin kuolleita/kuolevia poroja mutta pian siihen tottui). Lisäksi metsästetään hirviä ja maalintuja, ei ole riekon lihan voittanutta. On kyllä saanut olla mukana joka touhussa heti kun on mukana pysynyt. Äiti yritti vähän estellä mutta sehän oli vain lapsesta mielenkiintoista katsoa kun nyljettiin. Joten kyllä niitä ihmisiä löytyy tuolta susirajan takaa jotka oikeasti metsästää nälkää torjuakseen. Ja kun potut saa maasta ja marjat metsästä niin eipä sitä paljon kaupasta tarvinnut hakea.
<br>
<br>Tästä olenkin saanut aikaiseksi monta mielenkiintoista keskustelua, lähinnä ulkomaalaisten suurkaupunkilaisten kanssa, suomalaisilla on yleensä vielä jonkinlainen käsitys mistä liha tulee...